Прем'єр Вірменії не поїде в Бішкек на зустріч лідерів СНД

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян не візьме участі у зустрічі лідерів проросійської "Співдружності незалежних держав" (СНД) у Бішкеку 13 жовтня. Про це повідомляє сайт "Новости-Армения".

Зазначається, що на засіданні лідери СНД мають намір "обговорити широкий порядок денний, зокрема співпрацю в торговельно-економічній сфері".

Уточнюється також, що глава МЗС Вірменії Арарат Мірзоян не візьме участі в засіданні СМЗС СНД, яке відбудеться 12 жовтня в Бішкеку. Вірменія буде присутня на засіданні лише на рівні заступника міністра закордонних справ Вірменії.

Як відомо, до складу СНД входять: Російська Федерація, Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан та Молдова.

Як повідомлялося, Зеленський обговорив із прем'єр-міністром Вірменії ситуацію з безпекою на Південному Кавказі.

Влітку 2023 року у Москві нарікали, що "молдавська влада дійсно взяла курс на згортання роботи в СНД".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті