Прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні прибула до Києва

Голова італійського уряду Джорджа Мелоні приїхала до Києва із офіційним візитом. Про це повідомляє видання La Repubblica.

Окрім зустрічі із Володимиром Зеленським, Мелоні відвідає міста Буча та Ірпінь у Київській області.

"Прем'єр-міністр Джорджія Мелоні щойно прибула до Києва на борту поїзда, який відправився вночі з вокзалу Перемишля. У другій половині дня прем'єр-міністра очікує Володимир Зеленський, з яким вона проведе прес-конференцію. Вранці, після невеликої перерви в готелі після «переправи», Мелоні відвідає Бучу та Ірпінь, два місця, які символізують конфлікт і російську агресію", - йдеться у публікації видання.

Як повідомлялося раніше, Італія може надати Україні п'ять бойових літаків

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті