Зрадник Батьківщини Рогов визнав, що російські окупанти вивели із ладу Запорізьку АЕС

Внаслідок російської окупації Запорізька атомна електростанція припинила виробництво електроенергії. Це фактично визнав зрадник Батьківщини Володимир Рогов, який раніше входив до створеної РФ "військово-цивільної адміністрації" Запорізької області, а нині називає себе головою об'єднання "Ми разом із Росією".

"Запорізька АЕС зараз не генерує електроенергію. Це просто величезний комплекс - найкраща АЕС у Європі і навіть у світі, але при цьому немає можливості виробляти енергію, тому що вона перебуває в стані  так званої "холодної зупинки". Замість можливості виробляти 6 тисяч мегават, вона споживає 40 мегават для забезпечення власних процесів, щоб там нічого не сталося", - розповів він в ефірі російського пропагандистського каналу.

Як повідомлялося раніше, Міжнародне агентство з атомної енергетики (МАГАТЕ) прийняло резолюцію з вимогою від РФ виведення військових з території Запорізької атомної електростанції.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті