Посли G7 зробили заяву щодо відбудови України

Під час зустрічі з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем посли країн Великої сімки підкреслили, що для приваблення інвестицій від приватного сектору до відновлення та реконструкції України важливими є прозорість і підзвітністьПро це повідомили посли у Тwitter.

"Ми наголосили на важливості своєчасного обрання нового голови НАЗК, відновлення системи декларування майна та звітності фінансування політичних партій, а також посилення антикорупційних інституцій, таких як САП та АРМА", - йдеться в заяві.

У G7 закликали прийняти закони для створення сильного та незалежного Антимонопольного комітету та поліпшення корпоративного управління державними підприємствами згідно з керівними принципами ОЕСР.

Нагадаємо, що 1 серпня повідомлялося, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з послами країн G7 і ЄС.

Як повідомлялося, у  Донецькій області представили план із 10 пунктів по відновлення територій після деокупації

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті