Після серії ракетних ударів по Україні посольство США закликало своїх громадян покинути страну

Посольство США закликало американських громадян залишити територію України після масованих ракетних ударів росії 10 жовтня. Про це повідомляє прес-служба відомства, - пише УНІАН.

У посольстві зазначили, що РФ завдала ударів по цивільній інфраструктурі, а також по державних об'єктах у Києві та інших українських містах.

Посольство США заявляє, що удари росії по Україні становлять пряму загрозу для мирних жителів і цивільної інфраструктури.

"Тривалі удари росії по Україні становлять пряму загрозу цивільному населенню та інфраструктурі. Посольство закликає громадян США знайти укриття на місці та залишити Україну зараз, використовуючи приватні варіанти наземного транспорту, коли це буде безпечно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, сьогодні вранці російською федерацією було завдано ракетних та ракетно-авіаційних ударів по території України з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода по містах Київ, Львів, Прилуки, Хмельницький, Дніпро, Ніжин, Житомир, Харків та ін. Рашисти випустили 83 ракети. Підрозділами ЗСУ було знищено, за попередніми даними, 43 ракети.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті