Після серії ракетних ударів по Україні посольство США закликало своїх громадян покинути страну

Посольство США закликало американських громадян залишити територію України після масованих ракетних ударів росії 10 жовтня. Про це повідомляє прес-служба відомства, - пише УНІАН.

У посольстві зазначили, що РФ завдала ударів по цивільній інфраструктурі, а також по державних об'єктах у Києві та інших українських містах.

Посольство США заявляє, що удари росії по Україні становлять пряму загрозу для мирних жителів і цивільної інфраструктури.

"Тривалі удари росії по Україні становлять пряму загрозу цивільному населенню та інфраструктурі. Посольство закликає громадян США знайти укриття на місці та залишити Україну зараз, використовуючи приватні варіанти наземного транспорту, коли це буде безпечно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, сьогодні вранці російською федерацією було завдано ракетних та ракетно-авіаційних ударів по території України з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода по містах Київ, Львів, Прилуки, Хмельницький, Дніпро, Ніжин, Житомир, Харків та ін. Рашисти випустили 83 ракети. Підрозділами ЗСУ було знищено, за попередніми даними, 43 ракети.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті