Посадовець військкомату постачав психотропні речовини своєму керівництву – Генпрокуратура

ТВО начальника відділення обліку мобілізаційної роботи Рівненського районного ТЦК забезпечував керівника районного військкомату амфетаміном. Про це повідомляє офіс генерального прокурора у своєму телеграм-каналі 8 вересня.

"Підозрюваний придбав на чорному ринку психотропну речовину, розфасував у полімерний zip-пакет, помістив до упаковки з серветок та заховав у бампері автомобіля співмешканки свого шефа. Він прозвітував йому про виконану роботу через один із месенджерів", - зазначили в офісі генпрокурора.

Після цього, за інформацією офісу генпрокурора,  районний воєнком вказав координати "закладки" своїй співмешканці, яка і забрала товар в обумовленому місці.

"Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу, встановлюється причетність до вчиненого інших осіб", - додали в офісі генпрокурора.

Як повідомлялось раніше, у Львові засудили чотирьох громадян Туреччини, які притягли в місто тонну героїну.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті