Понад 2300 переселенців з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді у п’яти містах

Понад 2300 ВПО з Луганщини отримали допомогу у п’яти гуманітарних хабах при Гірській громаді. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 24 квітня.

"Протягом тижня більше 2300 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що в Богданівці фахівці Луганської обласної служби зайнятості надавали консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, а ще наші земляки отримували продуктові набори.

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів, а також сімейних наборів гігієни, ковдр, матраців, постільних та кухонних наборів від Міжнародної організації з міграції. Відвідувачі також отримували правову допомогу і юридичні консультації від начальника штабу та допомогу від спеціаліста Луганської обласної служби зайнятості.

У Корсунь-Шевченківському та Хмельницькому переміщеним особам з Луганщини видавали продуктові набори. Всім, хто потребує, надавалися роз’яснення із загальних, юридичних питань.

На Полтавщині відвідувачі забезпечувалися продуктовими наборами, одягом, взуттям та підгузками. Також надавалася допомога юристами БФ "Право на захист". Окремо відбувалися консультації з питань пенсійного забезпечення.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини отримали понад 1800 продуктових й майже 1500 сімейних гігієнічних наборів у Дніпрі й Тернополі протягом тижня.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті