Помічник путіна запропонував вкрасти статті з Вікіпедії для російського "аналога"

Помічник президента РФ Володимир Мединський запропонував "не плодити сутності" та скопіювати статті з вікіпедії для державного порталу "Знання. Вікі". Про це повідомляють російські ЗМІ 15 лютого. 

"Мені здається, зараз час не творити новий контент з нуля — це складно наздоганяти. Агрегувати та використовувати чужий контент, скопіпастити всю цю вікіпедію, та й усе", — сказав Мединський на засіданні російського товариства "Знання".

За його словами, на порталі "Знання. Вікі" всього 22 тис. статей, а у вікіпедії – 70 млн російською мовою. Саме тому при пошуку в інтернеті "природно, вона вилазить завжди першою". Водночас він зазначив, що 99% статей у вікіпедії "нешкідливі" – вони є абсолютно нейтральними і навіть цікавими.

Нагадаємо, раніше російським чиновникам заборонили використовувати іноземні слова. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті