Поліція Луганщини нагадала про порядок звернення щодо зникнення безвісти (контакти)

У поліції Луганської області нагадали про порядок звернення до правоохоронців за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб за особливих обставин. Про це йдеться у Телеграм-каналі поліції Луганщини 8 грудня.

"Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у здійснені досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території Луганської області, звертайтесь до відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Луганській області за телефоном 099-774-52-23 або за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 39-А, кабінет 410", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також за вказаною адресою та номером телефону можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях вищезазначеної категорії, та їх контактні дані.

Крім цього, про втрату зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, можна звернутися з повідомлення про злочин таким чином: 

- зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за телефоном +380669208457;

- залишивши повідомлення на сторінці "Поліція Луганської області" у соціальній мережі "Фейсбук" за посиланням.

- спрямувавши заяву про злочин на електронну адресу СУ ГУНП в Луганській області [email protected].

Раніше повідомлялось, що поліція Луганщини опублікувала контакти правоохоронців, до яких можна звернутись за фактами зникнення безвісти мешканців області.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті