Поліцейські з "Білого ангела" потрапили під обстріл біля Часового Яру - поранено 5 осіб

Російські війська обстріляли групу поліцейських поблизу Часового Яру на Донеччині та поранили п'ятьох правоохоронців. Про це 15 травня у Facebook повідомила пресслужба Нацполіції.

"Сьогодні автомобіль поліцейського підрозділу "Білий ангел" потрапив під обстріл у Донецькій області", - повідомили правоохоронці.

Росіяни завдали удару в районі Часового Яру Бахмутського району. Варто зазначити, що підрозділ "Білий янгол" займається евакуацією цивільних, наданням медичної допомоги та доставки гуманітарної допомоги туди, куди не можуть заїхати жодні волонтери.

"П'ять поліцейських екіпажу отримали поранення. Вони самі вибралися із зони ураження, їм надано медичну допомогу. Стан правоохоронців з'ясовується", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інший екіпаж "білих ангелів" також потрапив під обстріл у районі Красногорівки.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті