Під Мелітополем окупанти пояснили виплату "пенсії" фальшивками, тим, що справжні рублі "украв український мер"

У Мелітопольському районі окупанти видали "пенсію" фальшивими рублями та розповіли, що справжні гроші вкрав український мер Мелітополя Іван Федоров. Про це повідомляє "РІА Мелітополь".

"Жителям Дунаївки Мелітольського району принесли пенсію рублями, тільки ось невдача - половина рублів виявилася фальшивками... До пенсії додавалася записка, мовляв, рублі вкрав міський голова Мелітополя Іван Федоров", - пише видання.

Раніше так званий "член головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області" Володимир Рогов в інтерв'ю кремлівським ЗМІ поскаржився, що "так і не надійшли ті виплати, які мають бути - по десять тисяч рублів категоріям, що потребують, - вони загубилися в дорозі десь між Москвою та Мелітополем".

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті