Під Харковом українські захисники відкинули назад окупантів, які намагалися піти у прорив

Українські захисники на Харківському напрямку відбили спроби росіян прорвати оборону наших військ та відкинули їх назад. Про це 15 серпня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Ворог спробував прорвати оборону наших військ на напрямку Козача Лопань – Уди. Українські воїни жорстко зустріли загарбників та відкинули назад", - зазначили військові.

Крім цього, на цьому напрямку росіяни обмежилися обстрілами військових і цивільних об'єктів, щоб зірвати спроби ЗСУ перейти в наступ.

Вогнем з танків, ствольної та реактивної артилерії він обстріляв Слобожанське, П'ятихатки, Ртищівку, Одноробівку, Соснівку, Слатино, Світличне, Шевелівку, Нове, Дементіївку, Питомник, Руську Лозову, Руські Тишки, Коробочкине та Протопопівку. Авіацію загарбники застосовували в районі Верхнього Салтова, Соснівки та Ртищівки.

Раніше у цьому ж зведенні Генштаб повідомив, що ЗСУ відбили спроби росіян вести штурмові дії на 5 напрямках.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті