По центру Москви вдарили два безпілотники. Міноборони РФ заявило, що "присікло терористичну атаку київського режиму"

Уночі 24 липня центр Москви був атакований двома безпілотниками. Про це в Телеграм повідомив мер Сергій Собянін.

"Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань і постраждалих немає.  Усі оперативні служби працюють на місці", - повідомив він.

"Бі-бі-сі" з посиланням на російські інформагентства повідомляє, що на місці падіння двох безпілотних літальних апаратів у Москві, на Комсомольському проспекті та проспекті Лихачова, перекрито рух автотранспорту.

За даними екстрених служб, один із безпілотників упав у районі Комсомольського проспекту, 17. Неподалік від цього місця розташована будівля Міністерства оборони РФ на Фрунзенській набережній.

Рух також перекрито на проспекті Лихачова, де безпілотник влучив у будівлю бізнес-центру.

За відомостями "Інтерфаксу", біля місця падіння дронів "у навколишніх будівлях було вибито скло і частково пошкоджено покрівлю".

Міноборони РФ о 5.07 ранку заявило, що "вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території міста Москви". 

"Засобами радіоелектронної боротьби два українських БПЛА були придушені і зазнали аварії. Унаслідок припиненої терористичної атаки київського режиму постраждалих немає", - заявило міноборони РФ.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті