По центру Москви вдарили два безпілотники. Міноборони РФ заявило, що "присікло терористичну атаку київського режиму"

Уночі 24 липня центр Москви був атакований двома безпілотниками. Про це в Телеграм повідомив мер Сергій Собянін.

"Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань і постраждалих немає.  Усі оперативні служби працюють на місці", - повідомив він.

"Бі-бі-сі" з посиланням на російські інформагентства повідомляє, що на місці падіння двох безпілотних літальних апаратів у Москві, на Комсомольському проспекті та проспекті Лихачова, перекрито рух автотранспорту.

За даними екстрених служб, один із безпілотників упав у районі Комсомольського проспекту, 17. Неподалік від цього місця розташована будівля Міністерства оборони РФ на Фрунзенській набережній.

Рух також перекрито на проспекті Лихачова, де безпілотник влучив у будівлю бізнес-центру.

За відомостями "Інтерфаксу", біля місця падіння дронів "у навколишніх будівлях було вибито скло і частково пошкоджено покрівлю".

Міноборони РФ о 5.07 ранку заявило, що "вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території міста Москви". 

"Засобами радіоелектронної боротьби два українських БПЛА були придушені і зазнали аварії. Унаслідок припиненої терористичної атаки київського режиму постраждалих немає", - заявило міноборони РФ.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті