Плани рашиста, якщо "дембель" не вдасться: "Я тут усіх перестріляю тоді. У мене ще 8 патронів залишилось" (перехоплення ГУР)

Головне управління розвідки Міноборони оприлюднило телефонну розмову військовослужбовця РФ, який відмовляється лишатись на позиціях у разі відсутності відпусток. Про це йдеться у перехопленні, опублікованому ГУР 30 березня.

"Я тут усіх перестріляю тоді. Я залишатись не збираюсь тут. У мене ще в пістолеті 8 патронів залишилось", – каже він про ситуацію, якщо його залишать на позиціях.

Рашист також розповідає, що, вважаючись за документами командиром, він насправді виконує функції рядового. За його словами, офіцерів у підрозділі не залишилось, військовими командують молодші сержанти й сержанти.

Співрозмовниця, у свою чергу, розповідає, що серед знайомих військовослужбовців повертали додому лише багатодітних батьків та людей поважного віку.

"Руки гниють вже… Трьох пальців не відчуваю", – додає рашист.

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому дружина рашиста демонструє своє ставлення до війни: "Чоловік людей убиває... Мій котику. Ти служиш своїй країні".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті