Після нічної атаки "Шахедами" пошкоджено підприємство та припортова інфраструктура на Одещині

Сили ППО знищили девʼять дронів над Одеською областю під час атаки РФ в ніч на 13 грудня, проте уламки "Шахедів" пошкодили комунальне підприємство та припортову інфраструктуру. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Так, один зі збитих безпілотників впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі, спалахнула пожежа, яку наразі ліквідували. 

Внаслідок атаки два співробітники отримали поранення, їх госпіталізували. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автівок, три з яких вигоріли вщент.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Обійшлося без постраждалих.

Як повідомлялося, уночі росіяни випустили по Україні 10 балістичних ракет та 10 дронів, сили ППО збили всі цілі.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті