Під завалами зруйнованого будинку у Селидово може перебувати ще 2 людей - ДСНС

Під завалами частково зруйнованого внаслідок ракетного удару окупантів 4-поверхового будинку у Селидово ще можуть знаходитись двоє людей. Про це повідомляє ДСНС у своєму телеграм-каналі 16 листопада.

"Станом на 08:00 16 листопада в результаті проведених робіт виявлено та вилучено тіла 2 загиблих осіб. За попередньою інформацією під завалами можливе перебування ще 2 осіб", - зазначається у повідомленні.

Також у ДСНС додали, що всього внаслідок російського вчорашнього ракетного обстрілу загинуло 2 людини, 3 людини травмовано, врятовано 6 осіб, з яких 1 дитина.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають вже другу добу.

Надзвичайники повідомляють, що загалом зруйновано 1 приватний житловий будинок та частково зруйновано 4-поверховий житловий будинок.

Також пошкоджено 16 приватних та 7 багатоквартирних будинків.

Як повідомлялось раніше, російською ракетою знищено цілий під'їзд багатоповерхівки у Селидовому.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті