Переселенців із дітьми з Донецької області запрошують до столичного "Культурного хабу"

Переселенців з дітьми з Донеччени запрошують до «Культурного хабу Донеччина» 2 та 3 березня на арт-терапію, кінопоказ і родинне свято. Про це повідомляє Донецька ОВА.

2 березня у просторі «Культурний хаб Донеччина» в місті Києві, створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації, пройдуть зустрічі для дітей і дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». Буде проведено родинне свято «Brawl Stars» з переглядом мультфільму.

3 березня заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та для дорослих, які постраждали від бойових дій; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим; музичне заняття, дудл-арт з Денисом Дрейманом та кінопоказ сучасного фільму.

З задоволенням чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті