Патрушев закликав захистити російську молодь від інтернету

Секретар Ради Безпеки Російської Федерації Ніколай Патрушев закликав захистити російську молодь від західного впливу та інтернету. Про це повідомляють російські ЗМІ.

На думку Патрушева, через Інтернет колективний захід впливає на розум російської молоді та нав'язує їй власні цінності.

"Проти РФ розв'язана "інформаційцно-психологічна війна», мета якої - руйнування росії та знищення її життєвого устрою. Цей вплив спрямовано переважно на молодіжну аудиторію з метою викривлення ідей патріотизму та приниження геополітчної ролі росії. В цих же цілях активно нав'язуються прозахідні проєкти у сфері освіти, культури та мистецтва", - заявив Патрушев.

Як повідомлялося раніше, Кремль хоче націоналізувати "Яндекс"

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті