ПАРЄ оголосила росію диктатурою і закликала визнати путіна нелегітимним

Парламентська асамблея Ради Європи визнала росію диктатурою і закликала всі держави Ради Європи не визнавати легітимність президента путіна після закінчення його чинного терміну. Про це повідомив голова МЗС України Дмитро Кулеба у соцмережі Х 13 жовтня.

“Вітаю потужну резолюцію ПАРЄ, яка визнає Росію диктатурою. Понад 20 років одноосібного неконституційного правління призводить до злочинів всередині та за межами країни. ПАРЄ також закликала всі держави Ради Європи визнати Путіна нелегітимним після завершення нинішнього терміну”, - написав Кулеба.

Також за інформацією народного депутата Олексія Гончаренка, який знакодиться у сесійній залі Асамблеї, ПАРЄ закликала всі країни виконати ордер на арешт путіна, який виданий МКС і заарештувати його.

Як повідомлялось раніше, ПАРЄ визнала геноцидом українського народу Голодомор 1932-1933 років.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті