П'яний окупант розстріляв з автомата товаришів по службі в Курячівці на Луганщині

Російський військовослужбовець під час п'янки розстріляв з автомата товаришів по службі в окупованому селі Курячівка Старобільського району Луганської області. Про це повідомило російське опозиційне видання ASTRA 8 лютого.

"У районі окупованого села Курячівка Луганської області вночі 7 лютого було знайдено розстріляних військовослужбовців в/ч 36994 - 33-річного Ріната Халілова і 43-річного Павла Ляшенка. Ще один військовослужбовець цієї військової частини 39-річний Юрій Генералов (на фото з рибою) потрапив до лікарні з вогнепальним пораненням грудної клітини. Він розповів, що о 3 годині ночі в полі вони з товаришами по службі випивали", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що в якийсь момент виникла сварка, і 48-річний військовослужбовець Олександр Стеблін (на фото без риби) відкрив стрілянину з автомата по своїх товаришах по службі. Ляшенко і Халілов загинули на місці, Генералов поранений. 

"Військовослужбовці змогли затримати військовослужбовця Стебліна, який відкрив стрілянину, самотужки, а потім передали до військової поліції", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Старобільську Луганської області було два влучання на АЗС 6 лютого.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті