Від пожеж до потопу. У москві залило аеропорт Шереметьєво (ВІДЕО)

У російському аеропорту Шереметьєво після помилкового спрацьовування пожежної сигналізації один із терміналів затопило потоком води. Про це повідомили росЗМІ та телеграм-канали 11 грудня.

"На видео видно, що термінал B затоплений водою від системи гасіння пожежі, що спрацювала", - йдеться в повідомленні.

Телеграм-канал Mash з посиланням на очевидців повідомляє, що в будівлі терміналу також частково обвалилася стеля. За інформацією каналу, люди ховалися від води у тунелі, що веде до паркінгу.

Як повідомлялося, днем раніше у Москві горіла історична садиба Пушкінського музею. Також відомо, що в Москві горів торговий центр "Мега Хімки". До цього в центрі Москви спалахнув торговий центр "Ялохівський пасаж".

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті