Опубліковано алгоритм звернення за фактами зникнення безвісти, позбавлення волі, загибелі або поранення на Луганщині (контакти, адреса)

Про порядок звернення до поліції  за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб за особливих обставин у Луганської області повідомили в Телеграм-каналі поліції Луганщини 21 листопада. 

"Співробітники поліції вживають вичерпні заходи, спрямовані на документування усіх скоєних злочинів на території Луганської області в період дії воєнного стану. Шановні громадяни, якщо ви володієте інформацією, яка може допомогти слідчим ГУНП в Луганській області у здійснені досудового розслідування у кримінальних провадженнях за фактами зникнення безвісти громадян, незаконного позбавлення волі, загибелі або поранення осіб на території Луганської області, звертайтесь до відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Луганській області за телефоном 099-774-52-23 або за адресою: м. Дніпро, вул. Філософська, 39-А, кабінет 410", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що за вказаною адресою та номером телефону можна отримати інформацію про слідчих, які здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях вищезазначеної категорії, та їх контактні дані.

Крім цього, про втрату зв’язку з рідними, близькими чи знайомими, які мешкали або перебували на території Луганської області, можна звернутися з повідомлення про злочин таким чином: 

- зателефонувавши до чергової частини ГУНП в Луганській області за телефоном +380669208457;

- залишивши повідомлення на сторінці "Поліція Луганської області" у соціальній мережі Фейсбук за посиланням;

- спрямувавши заяву про злочин на поштову адресу СУ ГУНП в Луганській області [email protected].

Раніше повідомлялось, що майже 2 тисячі мешканців Луганщини вважаються зниклими безвісті.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті