Окупанти заявляють, що група українських розвідників загинула під час спроби висадки на Тендрівській косі

Військовослужбовці українського 73-го морського центру спеціальних операцій загинули під час виконання бойового завдання в зіткненні з російськими військовими під час спроби висадки на Тендрівській косі на Херсонщині. Про це повідомляють російські пропагандистські видання та Телеграм-канали.

За заявою окупантів, українські військові намагалися висадитися на Тендрівській косі на п'яти човнах. Унаслідок бою російські військові підбили чотири човни, п'ятому вдалося втекти. Окупанти стверджують, що загинули щонайменше 20 українських військовослужбовців, один був поранений і потрапив у полон. 

Як повідомлялося, під час виконання бойового завдання героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті