Окупанти за добу завдали ударів по більш ніж 10 населених пунктах Херсонщини

Окупанти за добу завдали ударів по більш ніж 10 населених пунктах Херсонщини. Про це у Телеграм вранці 25 травня повідомив начальник ОВА Олександр Прокудін.

"Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Антонівка, Інженерне, Дніпровське, Янтарне, Придніпровське, Чорнобаївка, Комишани, Понятівка, Берислав, Золота Балка, Тягинка, Бургунка та місто Херсон", - йдеться у повідомленні.

За словами глави області, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 8 приватних будинків.

"Було зафіксоване влучання в об'єкти комунальної та припортової інфраструктури, готель, приватний автомобіль. Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає", - констатував Прокудін.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив у Телеграм, що за минулу добу російські війська 9 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Комишанах, Придніпровському та Інженерному. Зокрема, було пошкоджено 4 приватних будинки, будівлю комунального закладу та готелю, зернового вантажного комплексу", - повідомив Мрочко.

Як повідомлялося, в окупованому Скадовську унаслідок "прильоту" по "відділу МВС" постраждали 11 "поліцейських".

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті