Окупанти за добу обстріляли 18 населенних пунктів Херсонської області, є жертва і поранений

Російські окупаційні війська за добу обстріляли 18 населених пунктів  Херсонської області, є жертва і поранений, має місце пошкодження цивільної інфраструктури. Про це повідомив у Телеграм голова ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, минулої доби противник обстрілював Новоолександрівку, Станіслав, Берислав, Дніпровське, Кізомис, Золоту Балку, Білозерку, Новоберислав, Осокорівку, Гаврилівку, Томину Балку, Придніпровське, Інженерне, Антонівку, Садове, Янтарне, Понятівку, Олександрівку, Республіканець, Тягинку та місто Херсон.

Прокудін зазначив, що російські військові влучили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема було пошкоджено 3 багатоповерхівки та 15 приватних будинків.

Також у Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджено поштове відділення.Крім того, внаслідок ворожих атак у населених пунктах області влучали в об'єкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю та магазин. Також пошкоджено автомобілі.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 1 - дістала поранення", - підсумував очільник ОВА.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті