Окупанти за добу 18 разів намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку - Генштаб

Українські захисники продовжують стримувати ворога на Новопавлівському напрямку, де окупанти за підтримки авіації 18 разів намагалися прорвати оборону. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 11 березня.

"На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону наших військ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом протягом доби на фронті відбулося 54 бойових зіткнення.

Крім цього, на Лиманському напрямку ЗСУ відбили 7 атак ворога в районах Тернів Донецької області та Білогорівки Луганської області, де окупанти за підтримки авіації намагалися прорвати оборону українських військ.

П'ять ворожих атак також було відбито в районах Кліщіївки, Андріївки, Ступочок та на схід від Часового Яру на Донеччині, що на Бахмутському напрямку, де ворог намагався покращити своє тактичне становище.

На Авдіївському напрямку українські військові відбили 11 атак у районах Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області.

У свою чергу за добу ворог п'ять разів атакував позиції ЗСУ в районах Роботиного, Старомайорського та північно-західніше Вербового Запорізької області на Оріхівському напрямку.

На Куп'янському та Херсонському напрямках ворог наступальних дій не вів.

Нагадаємо, "Z-канали" повідомили про ліквідацію "воєнкора" та солдата РФ "Тринадцятого" Єгора Гузенко. 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті