Окупанти за добу 18 разів намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку - Генштаб

Українські захисники продовжують стримувати ворога на Новопавлівському напрямку, де окупанти за підтримки авіації 18 разів намагалися прорвати оборону. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 11 березня.

"На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону наших військ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом протягом доби на фронті відбулося 54 бойових зіткнення.

Крім цього, на Лиманському напрямку ЗСУ відбили 7 атак ворога в районах Тернів Донецької області та Білогорівки Луганської області, де окупанти за підтримки авіації намагалися прорвати оборону українських військ.

П'ять ворожих атак також було відбито в районах Кліщіївки, Андріївки, Ступочок та на схід від Часового Яру на Донеччині, що на Бахмутському напрямку, де ворог намагався покращити своє тактичне становище.

На Авдіївському напрямку українські військові відбили 11 атак у районах Бердичів, Орлівки, Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області.

У свою чергу за добу ворог п'ять разів атакував позиції ЗСУ в районах Роботиного, Старомайорського та північно-західніше Вербового Запорізької області на Оріхівському напрямку.

На Куп'янському та Херсонському напрямках ворог наступальних дій не вів.

Нагадаємо, "Z-канали" повідомили про ліквідацію "воєнкора" та солдата РФ "Тринадцятого" Єгора Гузенко. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті