Росіяни за добу 16 разів обстріляли Сумщину

Протягом 17 травня росіяни здійснили 16 обстрілів прикордоння Сумської області. Про це повідомила у Телеграм Сумська ОВА.

"Зафіксовано понад 180 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Новослобідська, Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, по території Білопільської громади ворог гатив із міномета - 28 прильотів та здійснив обстріл із АГС - 85 вибухів.

По Зноб-Новгородській громаді зафіксовано артобстріл - 4 вибухи, мінометний обстріл - 10 вибухів та обстріл із РСЗВ "Град" (22 вибухи).

Мінометний обстріл (4 вибухи) зафіксовано в Новослобідській громаді. Унаслідок обстрілу сталося загоряння житлового будинку. Інший приватний будинок пошкоджено. Під час спроби загасити пожежу цивільні особи були обстріляні зі стрілецької зброї. Інформація про постраждалих не надходила. Також був обстріл населених пунктів громади з АГС - 20 вибухів.

Середино-Будську громаду росіяни обстріляли з міномета (4 вибухи) і ствольної артилерії (2 вибухи).

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті