Окупанти вирішили будувати залізницю між РФ і Маріуполем, Волновахою та Донецьком

Російські окупанти намагаються побудувати пряме залізничне сполучення між РФ та окупованими Маріуполем, Волновахою і Донецьком. Про це повідомив у Телеграмі 27 вересня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Зараз це не лише балачки, вони почали будівництво залізничного мосту біля села Гранітне через річку Кальміус", - написав він. 

За словами Андрющенка, якщо росіянам вдасться побудувати цей міст, це дозволить включити наявну гілку Маріуполь - Асланове - Кальчик - Волноваха в пряме сполучення з Таганрогом та Ростовом-на-Дону.

"На практиці це не лише глобальне вирішення питання щодо військової та цивільної логістики, але й кардинальне зниження залежності від залізничного сполучення Кримським мостом", - пояснив радника мера.

Він також нагадав, що залізничне сполучення з Волновахи на захід  йде далі через Розівку - Мелітополь в Крим, а на північ - через Донецьк.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті