Окупанти вночі обстріляли Харків, попередньо - 6 загиблих

Російські окупанти уночі 6 квітня нанесли ракетних ударів по Харкову, є загиблі та поранені. Про це у Телеграм повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

За його словами, були зафіксовані влучання поруч із житловою забудовою у Харкові. 

"У Шевченківському районі Харкова внаслідок удару окупантів загинув один цивільний чоловік. Дані встановлюються. Щонайменше семеро людей отримали поранення", - написав Синєгубов. 

Пізніше очільник Харківської ОВА повідомив, що кількість загиблих збільшилася до двох. 

"Обидва - цивільні чоловіки, дані встановлюються", - зазначив він.

Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив у Телеграм,, що кількість загиблих внаслідок ракетного удару збільшилась до 6 чоловік. 

"Внаслідок нічного удару по Шевченківському району станом на сьогоднішній ранок маємо 6 загиблих та 10 поранених.  "Приліт" шахедів прийшовся по житловій забудові - пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та 10 авто", - повідомив Терехов.  

Нагадаємо, росіяни вбили "шахедами" чотирьох харків'ян, у тому числі трьох рятувальників, які ліквідовували наслідки обстрілу

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті