Окупанти відмовляються йти в наступ через високі втрати, а медики активно приховують дані – Маляр

Російські окупанти відмовляються йти у наступ, оскільки розуміють реальні масштаби втрат в Україні. Про це 5 березня у Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

"Медичні заклади на тимчасово окупованій території України переповнені важкопораненими, їхня евакуація для лікування на території росії майже не проводиться. З метою приховування відомостей про кількість померлих від ран їх облік ведеться виключно російськими військовими медиками", - повідомила вона.

При цьому інформація про реальні втрати окупаційних військ все одно швидко поширюється серед солдатів. Це призводить до того, що цілі підрозділи рашистів відмовляються йти до атак.

"Наданий на посилення 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі та виконувати накази некомпетентного командування", - зазначила Маляр.

В результаті російське командування було змушене активізувати примусові та каральні заходи, щоб покращити дисципліну та запобігти дезертирству.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росія втратила в Україні більше солдатів, ніж у всіх війнах після Другої світової війни.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті