Окупанти угробили в селі Малохатка на Старобільщині пошту і вуличне освітлення, а тепер "надають відповідні роз'яснення"

Російські окупанти на Старобільщині на Луганщині визнали, що більш ніж за 20 місяців окупації залишили село Малохатка Шульгинської сільської громади без вуличного освітлення та поштового відділення. Про це за підсумками свого "виїзного прийому" повідомив окупаційний "голова Старобільської районної адміністрації" Володимир Чернєв у своєму телеграм-каналі 16 листопада. 

"Місцеві жителі зверталися з питань допомоги у відкритті поштового відділення, відновлення вуличного освітлення", - написав Чернєв.

Як зазначають місцеві жителі, до приходу окупантів у селі працювало поштове відділення, а в темний час доби справно світили вуличні ліхтарі. При цьому бойових дій у цій частині Луганської області не було. Однак вуличне освітлення і пошта з села зникли.

"З кожним із тих, хто звернувся, відбулася ґрунтовна розмова, усім надано відповідні роз'яснення. Вирішення всіх порушених питань взяв під свій особистий контроль", - написав Чернєв про "розв'язання проблем" села через більш ніж 20 місяців "правління" росіян у районі.

Уточнюється, що до повномасштабного вторгнення росіян у селі проживало близько 600 осіб.

Раніше повідомлялося, що жителі окупованої Луганщини поскаржилися Пасічнику на відсутність опалення. Той "підігрів" їх нарадою.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті