Окупанти у Луганській області зосередили всі зусилля на Кремінній – Гайдай

Російські окупанти на Луганщині зосередили всі свої зусилля на боях у районі Кремінної. Про це 4 березня у Telegram повідомила прес-служба обласної військової адміністрації.

"Найважчі ділянки на сьогодні – це Кремінна та Білогорівка. На Кремінній російські окупаційні війська зосередили всі зусилля", - розповів голова ОВА Сергій Гайдай.

Загалом, за словами чиновника, у Луганській області ситуація в усіх напрямках залишається досить складною, але повністю контрольованою Силами оборони України. У районі Кремінний ворог намагається "продавити наших захисників, досягти успіху, тому постійно туди відправляє і важку техніку, і величезну кількість піхоти".

"Білогорівка постійно обстрілюється, там також наші захисники відбивають хвилі наступу", - додав глава ОВА.

Також Гайдай зазначив, що росіяни намагаються змінювати свою тактику, але ці зміни не приносять їм успіху ні в проривах, ні в просуванні.

"Крім новомобілізованих туди відправляють і кадрові війська. Кілька днів тому армія РФ намагалася наступати більш як 200 піхотинцями, а згодом – двома ротами важкої техніки", - додав Гайдай.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ворог втрачає техніку на Сватівщині й піхоту біля Кремінної.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті