Ворог втрачає техніку на Сватівщині й піхоту біля Кремінної, командир полку рашистів зник без вісти – Гайдай

Російські окупанти втрачають техніку на Сватівщині, а піхоту здебільшого поблизу Кремінної, тим часом командир полку рашистів на Луганщині зник без вісти. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у вечірньому ефірі каналу "FREEДОМ" 3 березня.

"Наскільки нам відомо, цілий командир полку там (на Сватівському напрямку. – "ОстроВ") десь зник. Може, в лісах потім знайдеться, а може й ні", – сказав Гайдай.

Він уточнив, що саме на Сватівщині ворог несе втрати в техніці.

"Максимальна кількість техніки противника знищується на Сватівщині, піхоту ворог втрачає, переважно, поблизу Кремінної", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на кожному з напрямків росіяни застосовують різні тактики.

Гайдай також підкреслив, що у селі Невське – найбільш багатолюдному селі на деокупованій Луганщині – наразі залишаються близько 140 цивільних осіб.

Раніше повідомлялось, що рашистська тактика атакувати малими групами не працює, за одну ніч на Луганщині спалили 23 одиниці техніки окупантів.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті