Окупанти шукають ветеранів АТО на захопленій частині Херсонщини

Окупанти шукають колишніх учасників АТО або їхніх родичів на тимчасово захопленій території Херсонської області. Про це 28 березня повідомляє Центр національного спротиву.

"Російській окупаційній адміністрації необхідно звітувати про боротьбу з підпіллям, тому росіяни вирішили шукати колишніх учасників АТО на тимчасово окупованих районах Херсонської області", - повідомляють у ЦНС.

У рамках цієї "ініціативи" рашисти провели рейди у Скадовському та Каховському районах.

"Однак ці заходи приречені, оскільки більшість населення працює над звільненням свого рідного краю. Окремої категорії "ждунів" немає, адже всі чекають на повернення додому", - зазначили у центрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти запускають повторну масову фільтрацію.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті