Окупанти руйнують цілі багатоповерхівки у Маріуполі за хабар - Андрющенко

Російські окупанти займаються зносом неушкоджених багатоповерхівок у Маріуполі. Про це розповів раданик законного мера міста Петро Андрющенко.

"Маріупольскі ремонти від окупантів - окремий вид крадівництва. Поки знищують абсолютно цілі багатоповерхівки в Приморському районі за хабар, по пр. Будівельників або по вул Троїцької “ремонтують” те, що не підлягає ремонту. Згоріла середина дома просто розбирається та закривається фактисно муляжем. Верхні поверхи зняли та якось прикририли, чим прйшлось. Суперклей як основа основ. Дупорукість як мистецтво", - розповів Андрющенко.

 
Як повідомлялося раніше, в окупованому Маріуполі на все місто залишився лише один лікар-ендокринолог.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті