Окупанти на Старобільщині посунули від "корита" ще одного колаборанта на прізвище Гончаров

Окупанти на Луганщині продовжують усувати з посад місцевих колаборантів, замінюючи їх росіянами. Так, нещодавно з посади "заступника голови району" усунули Олександра Гончарова, який на виборах міського голови у 2020 році набрав трохи більше, ніж 190 голосів з 30 тисяч, а після приходу "руського миру" поспішив обслуговувати окупантів. Відповідну інформацію розмістив "сайт адміністрації Старобільського району" й місцеві пабліки 13 листопада.

"Відкерувався. Саню Гончарова прибрали з переліку заступників Чернєва. Раніше відігнали від корита Пахниця, навіть трохи налякали його, вдаривши по будинку поруч з його "палацем", а тепер поперли і Гончарова", - пише Телеграм-канал "Старобільськ life"

Зазначається, що на "посаду" окупанти призначили Андрія Калінічева.

Раніше повідомлялось, що після влучання в район будинку гауляйтера Старобільщини "керівник" змінився: тепер це "мер" Гончаров, який на виборах у 2020 році набрав 190 голосів. Пізніше він став заступником голови, а головою окупанти призначили росіянина Чернєва.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті