Окупанти на Харківщині поповнили особовий склад черговими зеками: з 500 втекли 80, поранені 100

Російські окупанти для поповнення втрат привезли на окуповану територію Харківщині ще 500 зеків, з них 100 зазнали поранень, а 80 самовільно покинули позиції. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 4 червня.  

"Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат у живій силі. Зокрема, встановлено, що до одного з підрозділів російських окупаційних військ, який діє на тимчасово захопленій території Харківської області, протягом тижня для посилення прибув особовий склад з числа колишніх засуджених громадян РФ у кількості близько 500 осіб", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що після завдання вогневого ураження Силами оборони України по позиціях противника близько 100 осіб з числа новоприбулого підкріплення зазнали поранень різного ступеня важкості, зокрема, і не сумісних з життям.

Крім того, після цієї події близько 80 осіб самовільно залишили свої позиції.

Раніше повідомлялось, що у Сватовому на Луганщині дезертирували близько 40 російських військових – до їхніх пошуків залучили вертольоти.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті