Окупанти двома ракетами С-400 вдарили по Чугуєву. Постраждали люди, розбитий дитячий садочок

У середу, 22 травня, російські окупанти атакували Чугуїв Харківської області двома ракетами С-400. Пострадали 8 людей. Під удар потрапив дитячий садочок, - пише 24.tv.ua.

Зокрема, одна жінка поранена та семеро людей звернулися за медичною допомогою. Будівля дитячого садка сильно пошкоджена.

"Це будівля дитячого садочку. Черговий навчальний заклад потрапив під удар. Мішенню став освітній заклад, який не працював, який стояв порожній. Ми бачимо з повітря, наскільки сильно пошкоджений. Це дві С-400 вгатили по цій будівлі", – розповіла журналістка телеканалу.

Також постраждали житлові будинки, приватні та багатоповерхові, які були поруч. Крім того, пошкоджена лінія електропередачі.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті