Окупант про події в Кремінній: "Ми заходили в хати й просто розстрілювали… Дітей, баб, мужиків, місцевих, не місцевих…"

Окупант розповідає дружині про те, як разом з іншими виконував наказ "забрати Кремінну" на Луганщині, вбивши за одну ніч близько 400 людей. Про це йдеться у перехопленні телефонної розмови, опублікованому Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України 20 травня.

"Ми сьогодні як зайшли, як почали і цивільних, і всіх х**рити. Ми завалили сьогодні вночі не менше 400 людей, – каже чоловік. – Просто зайшли уже внаглу, думаю – "ну вб'ють так вб'ють", мені все одно. Знаю, що за собою стільки-то людей заберу. У нас кулеметники, як давай косити все, нах*й: дітей там, баб, мужиків, місцевих, не місцевих, просто все викосили. Ми заходили в хати і просто розстрілювали".

Він зізнається, що йому це набридло, проте дружина на такі дії російських військових каже: "Ну, і правильно".

Раніше було опубліковано перехоплення розмови окупанта з другом:  "Начинаем отходить, Вася, это пи*дец!"

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті