Окупанти за добу обстріляли 5 громад на Сумщині

Російські окупанти 25 липня обстріляли з мінометів та артилерії п'ять громад на Сумщині. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Протягом дня окупанти обстріляли Есманську, Хотинську, Білопольську, Зноб-Новгородську та Середино-Будську громади. Територію Сумщини росіяни обстрілювали майже весь день.

Так, по Есманській громаді рашисти випустили мінімум 4 ракети "Града" близько 8:30 та 3 снаряди ствольної артилерії об 11:00. У Хотинській громаді о 12:30 зафіксували мінометний вогонь та 4 "приходи".

По Білопільській громаді росіяни близько 14:00 випустили не менше трьох мінометних снарядів. А пізно увечері, близько 20:30, Середино-Будську громаду обстріляли з мінометів (мінімум 6 "прильотів").

Найбільш серйозного обстрілу зазнала Зноб-Новгородська громада: о 15:00 по ній випустили не менше 10 снарядів. На щастя, внаслідок цього артилерійського терору немає втрат і руйнувань.

Раніше повідомлялося, що ворог обстріляв три населені пункти Сумської області зі ствольної артилерії.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті