Окупанти завдали нічного ракетного удару по Запоріжжю. Загинули двоє людей - 11-річна дівчинка та її батько

Російські окупанти в ніч на 9 квітня обстріляли Запоріжжя, убивши двох людей. Про це в Telegram повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

"Вночі дві рашистські ракети влучили в один із приватних секторів міста. Твари зруйнували один будинок. Ще в десятках сусідніх будинків пошкоджено вікна та покрівлі", - повідомив чиновник.

За наявними даними, внаслідок цього обстрілу загинуло двоє людей - чоловік і дитина 2012 року народження. Куртєв додав, що дівчинка загинула, вже перебуваючи в кареті швидкої допомоги.

Також одна жінка потрапила до лікарні. Ще одній людині домедичну допомогу надано на місці. Також унаслідок цього обстрілу постраждалу вулицю відключено від газу та електрики.

За даними обласної ДСНС, жертвами стали батько і дочка, а постраждала жінка була матір'ю загиблої дівчинки. Старша дочка цієї сім'ї не постраждала - вона перебувала в гостях.

Також рятувальники зазначили, що внаслідок удару розгорілася пожежа на площі в 100 квадратних метрів. В усуненні наслідків удару брали участь 35 осіб особового складу та сім одиниць пожежно-рятувальної техніки.

"Від міської комунальної воєнізованої аварійно-рятувальної служби залучалося 11 осіб особового складу та 2 одиниці техніки, від Газової служби - 5 осіб та 1 одиниця техніки, від Водоканалу - 5 осіб та 1 одиниця техніки, від Обленерго - 3 особи та 1 одиниця техніки", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, напередодні під ударом рашистів двічі опинився Оріхів Запорізької області.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті