Очільники Сил оборони нагородили співробітників СБУ – з нагоди професійного свята – за заслуги на фронті

Очільники Сил оборони нагородили співробітників СБУ за заслуги на фронті з нагоди професійного свята Служби безпеки України. Про це повідом роли у Телеграм-каналі відомства 25 березня.

"Керівники Сил оборони привітали колектив Служби безпеки з 31-ою річницею з дня створення спецслужби і вручили відомчі нагороди співробітникам, – сказано в повідомленні. – У заходах взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, начальник Управління державної охорони (УДО) генерал-майор Сергій Рудь і голова Держспецзв’язку, бригадний генерал Юрій Щиголь".

"Сьогодні ми разом служимо Україні, разом воюємо на фронті. Я знаю, наскільки великий вклад у нашу спільну боротьбу роблять хлопці та дівчата з СБУ. Я дякую всьому колективу Служби безпеки України! Від усіх учасників Сил безпеки та оборони – велика вам пошана і разом рухаємося до перемоги!" – наголосив Олексій Резніков.

Зазначається, що міністр оборони вручив 32 нагороди військовослужбовцям СБУ, серед яких "Знак пошани", вогнепальна зброя та медалі "За сприяння обороні", "Золотий Тризуб" і "За сприяння Збройним Силам України".

Керівник УДО відзначив вагомі здобутки Служби безпеки у справі здійснення державної охорони України і вручив співробітникам 12 відомчих відзнак.

"Бажаю, щоб кількість ваших бойових виходів завжди дорівнювала кількості ваших повернень із бойових завдань!" – підкреслив Сергій Рудь.

"Вистояти і вибороти Перемогу – наше спільне завдання. Усі складові Сил безпеки та оборони, вся країна, кожен з нас робить для цього все можливе і навіть неможливе.  Від імені військовослужбовців Держспецзв'язку хочу подякувати співробітникам СБУ за мужність і героїзм, за самовіддану і ефективну роботу заради майбутнього України. Переконаний, що наша взаємодія в питаннях захисту об'єктів критичної інфраструктури, протистоянні агресору, в тому числі і в кіберпросторі лише посилюватиметься", - додав голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь.

У свою чергу голова СБУ, генерал-майор Василь Малюк подякував колегам із Сил оборони за взаємодію та співпрацю у захисті нашої держави та їхній особистий внесок у зміцнення її обороноздатності.

Окрім того, Василь Малюк вручив очільникам Сил оборони три Пам’ятні знаки "Хрест Пошани".

"Сьогодні ми спільно боремося з агресором – воюємо у найгарячіших точках фронту, знешкоджуємо внутрішнього ворога і тим самим робимо все, аби пришвидшити звільнення рідної землі! Разом ми сила! Разом переможемо!" – резюмував Голова СБУ.

Підкреслюється, що 25 березня 2023 року Служба безпеки України відзначає 31-шу річницю із дня свого створення.

Раніше повідомлялось, що СБУ затримала двох агентів РФ в Україні, один із них був інженером на "Мотор-Січ".

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті