Обстріли Донецька: окупанти повідомили про руйнування в центрі та поранення не менше ніж 9 осіб

Центр окупованого Донецька сьогодні, 19 лютого, потрапив під масований обстріл, поранено 9 мешканців. Про це повідомив Олексій Кулемзін, який називає себе "главою адміністрації" міста.

За його інформацією, було поранено дев'ятьох людей, але спочатку він повідомив про сімох, потім ще двох.

"За уточненою інформацією, внаслідок обстрілу Ворошилівського району отримали поранення жінки 1938, 1959 та 1959 р. н., а також чоловіки 1962 та 1964 р. н.", - повідомив він, додавши, що також під час обстрілу Ворошилівського району ще отримали поранення біля АС «Критий ринок» дівчинка 2014 р. н. та хлопець-підліток 2005 р. н.

"За останньою інформацією, кількість поранених внаслідок карального обстрілу Донецька зросла до 9 осіб. Дані уточнюються. Усіх постраждалих доставлено до лікувальних закладів", - пише так званий "мер".

Серед руйнувань у Ворошилівському районі внаслідок обстрілів називаються такі:

- пряме попадання у дах гуртожитку №2 ДонНТУ;

- Прильоти на трибуни РСК «Олімпійський». Пошкоджено автомобілі біля Свято-Преображенського собору на вул. Артема;

- по вул. Артема пошкодження покрівлі, центрального опалення та скління багатоквартирних будинків;

- виявлено снаряд під фундаментом Класичної гуманітарної гімназії на вул. Генерала Антонова;

- приліт на спортивний майданчик школи N 2 на вулиці Артема, приліт біля дитячого садка № 294;

Також повідомляється про численні пошкодження багатоквартирного будинку на вул. Постишева, пошкодження скління багатоквартирних будинків по бул. Шевченка. На проїжджій частині пр. Миру приліт ракети.

Крім того, було пряме попадання до даху гуртожитку політехнічного коледжу на вул. Челюскінців, попадання в дах спорткомплексу на вул. Челюскінців, прямі потрапляння до перонного комплексу АС "Критий ринок" та ін.

 

 
Як повідомлялося, у Ворошилівському районі окупованого Донецька сьогодні, 19 лютого, обстріляли район автостанції "Критий ринок". Також постраждала бібліотека ім. Крупської. Крім того, спалахнула будівля так званої "прокуратури ДНР". Серед місць, куди "прилетіло", також називають територію біля "Донбас Арени" і Юзівської півоварні. Постраджали й будівлі на бульварі Шевченко.
 

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті