Обстріл Миколаєва: троє поранених, зруйновано травпункт (ФОТО)

У результаті обстрілів росіян у Миколаєві вночі 1 серпня поранення отримали троє людей. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у Телеграм.

"Вночі, 1 серпня, після 01:00 Миколаїв вкотре зазнав масованих обстрілів.Наразі відомо про ураження приватних будинків та подвір’їв, внаслідок чого поранення отримали троє людей. Внаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв. Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється", - написав Кім.

Також у Миколаївському районі вчора, 31 липня, о 10:42 та 11:25 були обстріли околиць с. Новомиколаївка Первомайської громади. У результаті одного з яких відбулося займання полів з зерновими та лісосмуги.

Кім також повідомив, що вчора, 31 липня, о 13:40 внаслідок ворожих обстрілів за межами с. Галицинове Галицинівської громади відбулися масові пожежі на відкритих територіях. Постраждалих немає.

У Баштанському районі вчора, 31 липня, після 16:00 та протягом ночі здійснювалися обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади, що спричинило загоряння сухої трави. Постраждалих та пошкоджень немає.

"Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вчора, 31 липня, орієнтовно о 15:20 були обстріли територій поблизу сіл Лепетиха, Кавказ, Веселе, Червоний Яр, Калуга, Маломихайлівське. У результаті обстрілів було знеструмлено населені пункти Лепетиського старостинського округу. Наразі електропостачання відновлено", - розповів очільник Миколаївської  ОВА.

Як повідомлялося, росіяни вкотре атакували Миколаєв цієї ночі.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті