Обміняний священик-колаборант з Лисичанська Павленко вже хизується вагнеровським шевроном

Священик-колаборант УПЦ МП з Лисичанська Андрій Павленко, якого після засудження жо 12 років обміняли на полоненого американця, вже красується з вагнеровським шевроном. Відповідне фото розмістив журналіст Олексій Артюх у своєму Телеграм-каналі 15 березня.

"Пам'ятаєте священика Андрія Павленка з Лисичанська, якого затримали за те, що він інформував російських окупантів про позиції ЗСУ? За даними ГУР, включити священика до обмінного списку було російською ініціативою. Павленка на підконтрольній РФ території особисто зустрів Пригожин. – сказано в повідомленні. – Ну і, власне, зараз "мученик" вже хизується шевронами ПВК "Вагнер". 

Раніше повідомлялось, що священику УПЦ МП, який "зливав" дані про ЗСУ у Сєвєродонецьку, "світить" 15 років тюрми.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті