Новий освітній центр для дітей "Змістовно" розпочав роботу в Запоріжжі

Освітній центр для дітей від 5 до 17 років "Змістовно" розпочав роботу в Запоріжжі в березні. Про це повідомив Телеграм-канал освітнього центру "ХЕППІ КІДС" та секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Телеграм 5 березня.

"Завдяки підтримці наших партнерів у Запоріжжі запрацював освітній центр для дітей "Змістовно", - написав Куртєв.

Уточнюється, що простір, створений благодійним фондом "Хеппі Кідс" за підтримки Фонду Howard G. BUFFETT і благодійного фонду "Нова Юкрейн".

Діти від 5 до 17 років в освітньому просторі можуть безкоштовно займатися інформатикою і англійською мовою, а також відвідувати майстер-класи і спортивні заняття. Крім того, тут можна скористуватися допомогою дитячого психолога. 

Центр працює за адресою: м. Запоріжжя, вул. Брюллова, 14.

Записатися до "Змістовно" можна у групі "ХЕППІ КІДС" в Телеграм за посиланням

Раніше повідомлялось, що в центрах психосоціальної підтримки родин з дітьми в Запоріжжі починають проводити навчальні сесії з основних шкільних предметів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті