Нідерланди виділяють додаткові 2 млрд євро для підтримки України

Уряд Нідерландів виділяє додаткові 2 мільярди євро на військову допомогу Україні у 2024 році. Про це повідомляє Європейська правда с посиланням на заяву очільниці Міністерства оборони Нідерландів Кайсу Оллонгрен 17 листопада.

"Для мене найбільш важливим є те, що наступного року ми надамо додатково 2 мільярди євро на військову допомогу. Це збереже нашу підтримку України і забезпечить її безперервність, що є критично важливим для України", - зазначила Оллонгрен.

Зазначається, що ці кошти є частиною ширшого пакета допомоги, який Нідерланди нададуть Україні наступного року, що включає початкові 102 мільйони євро на реконструкцію та гуманітарну допомогу, які будуть збільшені протягом року в разі потреби.

Також Кайса Оллонгрен зазначила, що після прийняття останнього пакету загальна сума підтримки, яку Нідерланди надали Україні, становить близько 7,5 мільярдів євро.

Як повідомлялось раніше, Фінляндія надасть Україні військову допомогу на 100 мільйонів євро.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті