Не прожили й півгодини після злочину: у мережі з'явилось відео помсти за розстріляних біля Роботиного українських бійців

Окупанти, які розстріляли трьох полонених українських бійців біля Роботиного, не прожили після цього й півгодини. Про це повідомив військовий 24-ї окремої штурмової бригади "Айдар" Станіслав Бунятов у Телеграм-каналі "Говорять Снайпер" 28 грудня. 

"Відео з помстою за розстріляних бійців, підори не прожили навіть півгодини після даного злочину. Воїнів евакуйовано та передано для похорону рідним", - написав Бунятов.

Генштаб ЗСУ цю інформацію підтвердив. "Загиблих воїнів було евакуйовано з поля бою", - йдеться в повідомленні Генштабу від 28 грудня.

На цьому відео - момент розстрілу українських воїнів.

Раніше повідомлялось, що окупанти розстріляли українських військовополонених під Роботиним. В ОГП заявили про початок рослідування.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті